fbpx

Succesverhalen

Mirjam Aarts

“Met grote ogen staarde ik naar mijn naam op de cover van mijn boek. Wat voelde ik me trots en blij toen ik mijn eigen boek voor het eerst in mijn handen had. Ik kon niet stoppen met glimlachen. Het was me gelukt! Een droom die ik al had sinds ik klein was, werd werkelijkheid. En zonder de hulp van Annemieke was die droom misschien wel nooit, of pas over 10 jaar, uitgekomen. Door haar coaching had ik niet alleen een stok achter de deur, maar leerde ik ook ontzettend veel over het schrijven van een boek. Haar feedback heeft me echt verder geholpen en de tips die ik kreeg van haar neem ik mee in alle volgende boeken die ik ga schrijven.”

Nina Martens woont al haar hele leven in een klein dorp. Na de pijnlijke beëindiging van haar relatie komt ze haar ex op elke straathoek tegen. Ook haar baan bij de plaatselijke krant is ze meer dan zat. Ze besluit alles achter zich te laten en vertrekt naar de grote stad. Nina ziet haar perfecte leven in de Domstad helemaal voor zich: een baan bij een grote uitgeverij, een knappe en avontuurlijke man en een fijn huis midden in de bruisende binnenstad. Maar alles pakt anders uit dan ze dacht. Zal ze haar perfecte leven ooit vinden?

Jolien de Pauw

“Ik droomde echt al heel lang van mijn eigen boek. Alleen begon ik er maar niet aan. Dankzij Annemieke had ik een stok achter de deur om toch te beginnen schrijven, en vooral… om te blijven schrijven, want vroeger gaf ik het na enkele hoofdstukken meestal op. Zo had ik op het einde van het coachingtraject ein-de-lijk een afgewerkt manuscript in handen *wow*. Maar ook daarna bleef ze een grote hulp en stelde ze me zelfs de juiste uitgeverij voor mijn boek voor. Insert: vreugdedansje in de keuken toen ik hoorde dat ze interesse hadden om het uit te geven. Ik kan trouwens nog steeds niet geloven dat het gelukt is: mijn eigen boek! Knijp me even ;)”

Flirt in Florence gaat over Noor, die vlak nadat haar huwelijk niet is doorgegaan besluit alsnog op huwelijksreis te gaan. Ze neemt haar laptop mee om haar veeleisende baas – een échte Karen – tevreden te houden tijdens haar vakantie. Maar daar is Noors zus Mila het niet mee eens. Die duikt plots ook op in Florence en doet er alles aan om Noor van haar werk af te houden. Pas als ze echter Isaac ontmoet, verandert er iets.
Waarvoor leef je nu écht?

Jolien heeft overigens niet stilgezeten. Er zijn inmiddels nog twee boeken van haar hand verschenen: Verliefd in Verona en Pompoensoep en Vallende Bladeren.