pilot

Pilot

Zoals ik al aangaf in ons gesprek wil ik graag met een pilot gaan werken en jij wilde daar graag wat info over ontvangen als ik dat een beetje had uitgedacht. Dat is nu het geval! Superleuk 🙂
Ik zit er aan te denken om de week van 9 november met deze pilot te beginnen zodat we voor het eind van het jaar nog met je boek kunnen starten! Je hebt dan ook nog even de tijd om daar eventueel wat ruimte voor te maken. Als jij net zo enthousiast bent als ik natuurlijk.

Hoe ziet de pilot eruit?

  • 6 weken coaching
  • Ik help je op weg en naast dat ik je in een online omgeving veel leer over het schrijven van een goed boek (die omgeving is dan natuurlijk een eerste versie, maar zeker al heel waardevol), gaan we in coaching calls samen aan de slag.
  • Zo stellen we deadlines, kom jij weer in de flow als je er even uit was en kun je lekker knallen.
  • In de tussentijd mag je me altijd mailen voor vragen of je geschreven teksten sturen zodat ik die van feedback kan voorzien.
  • Ik kan niet garanderen dat je boek na deze 6 weken af is. Dat is natuurlijk afhankelijk van hoeveel tijd jij er in kunt stoppen en hoever je op dit moment al bent, maar je hebt in elk geval precies op papier hoe het er straks uit komt te zien en een eerste deel is na afloop geschreven.

Omdat ik wil dat dit zo goed mogelijk bij je past, heb ik twee opties bedacht:

Optie 1 voor 299 euro excl. btw:

  • 6 weken coaching
  • om de week een uur coaching call
  • onbeperkt de mogelijkheid tot mailen met vragen en voor feedback op je teksten
  • online leeromgeving (waar je leert over een goede opbouw, schrijfstijl, uitgeven, het in de media krijgen van je boek enz.)

Optie 2 voor 399 euro excl. btw:
Optie 1, maar dan elke week een uur coaching call i.p.v. om de week

Optie 1 is interessant als je nu bijvoorbeeld nog veel werk ernaast te doen hebt. Optie 2 is meer geschikt als je nu heel veel tijd hebt om te schrijven en echt stappen wil maken. 

Het kan goed zijn dat de inhoud van deze pilot nog een beetje verandert in jouw voordeel. Ik wil namelijk dat jij, als mijn ideale klant, precies krijgt waar je behoefte aan hebt.

Als ik hier inderdaad mee besluit door te gaan na de pilot, zullen de uiteindelijk pakketten een stuk duurder worden, maar ik heb voor nu deze prijzen gekozen omdat ik graag wil kijken of mijn aanbod passend is en waar nodig kan ik het op deze manier goed bijschaven. Ik wil jou dan ook uitnodigen (voel je zeer zeker niet bezwaard!) om verbeterpunten te noemen als je die ziet wanneer we gaan samenwerken. Na het traject zou ik het fantastisch vinden als je een review zou willen schrijven en een vragenlijst wil invullen zodat ik precies weet wat er nog verbeterd kan worden.

En als ik (in een gek geval) besluit om na de pilot toch niet door te gaan met coachingstrajecten voor non-fictie/informatieve boeken, help ik jou alsnog verder als je het proeftraject als prettig hebt ervaren en ook daarna nog wel wat hulp kunt gebruiken. We vinden dan samen gewoon een passende oplossing.

Het lijk mij in elk geval supertof om samen te gaan knallen aan je boek! 🙂