Hoi allemaal!

Toen ik met deze website begon, had ik in mijn hoofd om het alleen maar vol te gooien met informatieve posts. Hier op de blog, maar ook op de rest van de website. Eigenlijk is dat grappig, want op Instagram doe ik dat helemaal anders. Daar ben ik bijna elke dag wel in een story te zien omdat ik je graag meeneem bij wat ik doe. Ik, de vrouw achter Het Boek Project. Mensen vinden het leuk om te zien met wie ze te maken hebben, zo word ik heel blij van bomen en daarom zit ik bovenaan deze post zo blij op een stapel stammen. Dat is het eerste wat je nu over mij weet (als je me nog niet volgt op insta of de over mij pagina hebt gelezen), maar dat zal zeker niet het enige blijven.

Het Boek Project

Mijn idee van Het Boek Project was dus vooral om jullie van informatie te voorzien. Het ideale onderwerp per blogpost om jou verder te kunnen helpen met daar waar jij tegenaan loopt in je schrijfproces. En natuurlijk is het leuk om daarover te lezen (tenminste, ik zou het zelf best prettig vinden als mensen me vrijwillig willen helpen), maar een beetje persoonlijkheid mag er ook wel bij. Het is immers mijn bedrijf, mijn website en mijn blog, dus jullie krijgen naast tips ook zeker zo nu en dan met mij als persoon te maken.

Zo is het op dit moment zo dat ik een boek aan het schrijven ben. Mijn eerste boek is inmiddels helaas afgewezen door de uitgeverij, maar ik vind het zelf alleen maar een compliment dat ze het wel in z’n geheel wilden ontvangen na het opsturen van de eerste helft. Ik ga niet liegen: natuurlijk vond ik het jammer dat ze het niet écht willen uitgeven, maar hoe vaak is J.K. Rowling ook alweer afgewezen, een stuk of twintig keer? Dan kunnen we nog wel even!

Boek

Nouja, op dit moment werk ik dus aan een ander boek. Het eerste boek was echt voor tienermeiden en helemaal fictie, ik ga daar ook echt in de toekomst nog wel mee verder en dat is zeker geen vervlogen project, maar nu gaat mijn aandacht volop naar het tweede boek, die is namelijk compleet anders. 
Wie mij een beetje kent weet dat ik, naast bomen en boomstammen, gek ben op zelfhulpboekjes. Ik heb er letterlijk twee boekenplanken mee vol staan. Dus, drie keer raden: dit wordt een zelfhulpboekje! En het is dubbel leuk, want ik schrijf over schrijven. Uit veel onderzoek is gebleken dat schrijven goed voor je is en het je zelfs een beetje gelukkiger kan maken. Mijn gedachte was ‘dan moeten we daar toch iets mee doen?!’ Ik kon een boek over dit onderwerp zoals ik het in gedachten had nog nergens vinden en als je een boek niet in de kast ziet, moet je het zelf schrijven. So that’s what I’m gonna do!

Dat was even een kleine update over mij in deze eerste blogpost. Gezellig dat je tot het eind gebleven bent! Ik ben heel benieuwd: ben jij ook aan het schrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *