fbpx

Hi!

Leuk dat je meer over de persoon achter Het Boek Project wilt weten.

Ik ben Annemieke, freelance journalist en schrijfcoach, gek op de natuur en op dit moment werk ik aan een driedelige serie voor Loft Publishing (een imprint van Ambo|Anthos). Dat klinkt misschien eenvoudig, maar de stap om een boek te gaan schrijven was niet zomaar gezet.

Mijn liefde voor schrijven begon al op de basisschool. Juffen en meesters irriteerden zich suf omdat ik altijd wilde schrijven in plaats van lezen. Het werd dan ook een standaard uitspraak dat er vast ooit nog wel een boek van mij zou verschijnen. Nou, dat hoopte ik wel!

Maar toen begon het echte leven, de middelbare school, de studie, niet meer weten wat je nou écht wilt…
Even was ik het kwijt, maar gelukkig heb ik mijn liefde voor schrijven herontdekt. Ik vond een geschikte studie en toen ik afgestudeerd was, werd het tijd om die boekendroom ook echt werkelijkheid te maken.

Nu ik druk met mijn boeken bezig ben, geniet ik met volle teugen en had ik het veel eerder willen doen.
Daarom besloot ik dit platform op te richten. Met de hulp en support die hier geboden wordt, hoop ik dat veel meer mensen hun droom om een boek te schrijven laten uitkomen.

Want, en ik spreek uit ervaring, het is fantastisch en ik kan niet wachten tot jij dit heerlijke gevoel ook mag ervaren! En ik help graag, dus stuur me gerust een berichtje als je ergens niet helemaal uit komt.