fbpx

Losse sessies

Kun jij wel wat extra motivatie gebruiken tijdens het schrijven of kom jij voor geen meter op gang met je boek? Dan is deze pagina iets voor jou. Je vindt informatie over mijn inspiratiesessie en over de manier waarop ik je boek kan proeflezen.

Als jij niet alleen nu, maar tijdens het hele schrijfproces eigenlijk wel een goede stok achter de deur kunt gebruiken en feedback zou willen, raad ik je aan eens een kijkje te nemen op mijn coachingspagina.

Lukt het jou heel goed om jezelf aan het werk te zetten, maar ben wat onzeker over je tekst en benieuwd wat een buitenstaander nou eigenlijk van jouw werk vindt? Dan heb ik een heel laagdrempelige manier om daar achter te komen. Op deze pagina vind jij mijn losse sessies inclusief een duidelijke omschrijving.

Inspiratie en motivatie terugkrijgen

Inspiratiesessie

Wil jij ontzettend graag aan dat boek beginnen of ben je al even bezig, maar kom jij er niet (meer) helemaal uit en wil je daar graag eens met iemand over praten? Dat kan!

Voor ons gesprek stuur ik jou een vragenlijst zodat ik precies weet waar jij op dit moment aan werkt en waar je tegenaan loopt. Aan het eind van deze inspiratiesessie heb jij een berg tips, inspiratie en motivatie om weer lekker aan de slag te gaan.

Want dat boek gaat er komen!

Beter leren schrijven

Een klein deel van jouw boek door mij laten lezen voor feedback, is een hele simpele manier om beter te leren schrijven.
Ik let op je schrijfstijl en zinsopbouw en de tips die ik geef, kun je meenemen in de rest van je boek. Misschien heb je het al helemaal geschreven en neem je het mee voor de herschrijfronde of misschien ben je net begonnen en neem je het mee tijdens het verdere schrijven. Dat is helemaal aan jou! Met de feedback op een klein stuk tekst kun je in elk geval al ontzettend veel leren.
Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke schrijfstijl en daar kom ik dan ook zeker niet aan. Het is en blijft jóúw boek. Wel kan ik tips geven over hoe je bijvoorbeeld meer sfeer creëert in je verhaal.

Ons contact tijdens deze minisessie gaat helemaal via de mail. Jij stuurt mij een stuk van je verhaal toe en ik stuur het terug met de feedback op de juiste plaats. Ook krijg je van mij een bestand met tips waar je in de toekomst hoe dan ook iets mee kunt. Die tips stem ik helemaal af op jou zodat je je schrijven nóg beter kunt maken. Je vindt de proefleessessie hier in de webshop.

Wil jij een inspiratiesessie boeken? Stuur me dan een mailtje via onderstaande knop.