fbpx

Het Boek Project in de media

Inmiddels ben ik een paar keer in de media verschenen. Dat vind ik natuurlijk superleuk en daarom deel ik de artikelen graag met je. Je vindt ze op deze pagina.

(…) Telefoonangst is niet alleen irritant als er een afspraak gemaakt moet worden bij de tandarts of er een monteur moet komen, het kan ook gevolgen hebben voor je werk. Annemieke Heller (28, helpt met haar bedrijf Het Boek Project mensen met schrijfambities) kent dat. Ze vond bellen lange tijd zo stressvol, dat ze telefoontjes tot het allerlaatste moment uitstelde. Tot de deadline kwam en ze er niet meer onderuit kon. ‘Dat gaf alleen nog maar meer stress’, zegt ze. ‘Het was een soort faalangst. Ik was bang wat de ander van me zou denken.’ Lees verder…

Vriendin

Dat schrijven goed is voor je gezondheid, dat wisten wij al. Daarom is nu de perfecte tijd aan de slag te gaan met een schrijfcursus. En wat is er dan mooier dan met je passie een goed doel steunen? Annemieke Heller doneert namelijk een deel van de opbrengst van haar schrijfcursus aan het Ouderenfonds.
Lees verder…

Stijging van het aantal patiënten, winkels die de deuren sluiten, evenementen die gecanceld worden. Al het nieuws over de corona-uitbraak kan je best moedeloos en angstig maken. Daar heeft de Edese Annemieke Heller iets op gevonden!

Annemieke is schrijfster. “Als gevoelig persoon werd ik door al het coronanieuws ontzettend gestrest. Als je het probeert te ontwijken, is het alsnog overal. Er komt geen eind aan! Het helpt me om alles van me af te schrijven creatieve schrijfoefeningen te doen”, vertelt ze. “Dus dacht ik: dat moeten meer mensen weten!”
Lees verder…

YO Magazine

“Ik verslind zelfhulpboeken. Heerlijk vind ik dat. Maar nooit eerder ben ik ergens zo enthousiast over geweest als over Miracle Morning van Hal Elrod. Ik werd erop gewezen door iemand die ik op Instagram volg. Zij had een post gemaakt over Miracle Morning en schreef dat ze er heel erg veel aan had. Haar tekst intrigeerde me en zo ben ik het boek ook gaan lezen. Wat de strekking daarvan is? Het leert je op een andere manier op te staan, om ervoor te zorgen dat je blij wakker wordt en mega productief kunt zijn. Een beter begin van de dag kan eigenlijk niet, toch? En dat komt uit een mond van een voorheen enorme uitslaper hoor, haha.
Lees verder…