In de media

Inmiddels ben ik een paar keer in de media verschenen. Dat vind ik natuurlijk superleuk en daarom deel ik de artikelen graag met je. Je vindt ze op deze pagina.

“Ik verslind zelfhulpboeken. Heerlijk vind ik dat. Maar nooit eerder ben ik ergens zo enthousiast over geweest als over Miracle Morning van Hal Elrod. Ik werd erop gewezen door iemand die ik op Instagram volg. Zij had een post gemaakt over Miracle Morning en schreef dat ze er heel erg veel aan had. Haar tekst intrigeerde┬áme en zo ben ik het boek ook gaan lezen. Wat de strekking daarvan is? Het leert je op een andere manier op te staan, om ervoor te zorgen dat je blij wakker wordt en mega productief kunt zijn. Een beter begin van de dag kan eigenlijk niet, toch? En dat komt uit een mond van een voorheen enorme uitslaper hoor, haha.
Lees verder…

“Zitten is het nieuwe roken, hoor je vaak”, zegt Annemieke Heller (27) uit Ede. “Ik ben schrijfster en zit tijdens het schrijven van mijn boek de hele dag stil. We weten allemaal dat veel stilzitten niet goed voor je is. Ik merkte dat zelf voor het eerst toen ik vorig jaar aan het afstuderen was. Ik deed een opleiding journalistiek en dan zit je dus de hele dag stil, op de redactie of achter je computer. Aan het eind van zo’n dag voelde ik me moe en duf. Niet de moeheid die je voelt na een dag bewegen; meer een soort luiheid of loomheid.”
Lees verder…