fbpx

Wil jij je liefde voor schrijven delen met een groep en meters maken met je boek? Kom erbij!

Drie maanden lang een dikke stok achter de deur om nu écht aan je boek te werken en er ver mee te komen.
Dit traject loopt van 1 februari tot en met 4 mei 2024.
Zo beginnen we het jaar goed!
Er is plaats voor 10 mensen en er is op dit moment nog 1 plekje vrij.

Ben jij het zat om:

 • Het schrijven van je boek maar te blijven uitstellen?
 • Of wel te beginnen, maar het niet af te maken?
 • Alles alleen uit te moeten zoeken?
 • En ook nog eens alles alleen te moeten doen?
 • En soms gewoon keihard vast te lopen?

Dan is dit je oplossing!

 • Door de groep heb jij een enorme stok achter deur;
 • Je gaat je boek nu écht (af) schrijven!
 • Je hoeft het niet alleen te doen;
 • Je krijgt alle kennis om het op de juiste manier aan te pakken;
 • Én je kunt altijd om hulp vragen.

Via deze knop meld je je aan door je gegevens en je voorkeur voor een pakket achter te laten. Ik neem gauw contact met je op!

"Wat een gezelligheid in De Boekschrijfclub! Naast dat het een goede stok achter de deur is, is het super leuk om een 'online clubje' te hebben met mede-schrijvers. Daarnaast is Annemieke helder, enthousiast en weet ze altijd opbouwende feedback te geven. Oftewel: sluit je aan bij De Boekschrijfclub om lekker te (leren) schrijven!"
Leonie
Boekschrijfclubber

Zo ziet het groepstraject eruit:

Facebookgroep + Whatsappgroep

In de facebookgroep en whatsappgroep vinden we elkaar als we het even niet meer weten of als het juist heel goed gaat. We bouwen aan een schrijfcommunity waar je ook na het traject nog op terug kunt vallen. In deze groepen gebeurt het binnen deze drie maanden allemaal.

Feedbackweekend

In het weekend plaatst iedereen die wil een stuk tekst waar feedback op gegeven kan worden. Feedback geven doen we op een opbouwende manier. Zo is het heel laagdrempelig om iets te delen, en leer je toch van iedereen weer iets.
Schrijven doen we samen!

Q&A’s

Gedurende het traject kun jij je vragen achterlaten onder de post die daarvoor is aangemaakt in de Facebookgroep. Ik denk hier met je mee en zal er uitgebreid op reageren. Kan het beter wat uitgebreider? Dan neem ik daar tijdens een schrijfsessie de tijd voor.

Gezamenlijke schrijfsessies

Elke week ga ik twee keer live op Facebook en gaan we allemaal schrijven. Op dinsdagmiddag en donderdagavond. Dit is een dikke stok achter de deur omdat je weet dat er meer mensen tegelijkertijd met jou aan het werk zijn.

Je kunt dit in je eigen tijd terugkijken als je op het geplande moment niet kan en het ‘samen schrijven’ toch wil ervaren.

Online leeromgeving

Mijn leeromgeving leert je alles over het schrijven van een goed boek. Waar begin je eigenlijk? En hoe bouw je een verhaal zo op dat de lezer het boek niet weg kan leggen? Hoe vind je je eigen schrijfstijl? En hoe ga je het beste verder als het eenmaal af is? Je leert het allemaal in de online leeromgeving.

Dat boek gaat met deze modules achter de hand helemaal goed komen!

Maandelijkse masterclass

Elke maand komt een professional vertellen over hun expertise of ga ik zelf dieper in op een onderwerp. Denk aan een les over onzekerheid tijdens het schrijven, marketing rondom je boek of het plannen van meer schrijftijd.

Deze masterclasses worden los voor je opgenomen en gedeeld, dus die kun je gewoon in je eigen tijd kijken.

"De Boekschrijfclub is voor mij een grote stok achter de deur geweest om na maandenlang twijfelen en dobben écht een goede start te maken met mijn boek. De tips van Annemieke en de andere Boekschrijfclubleden hebben ervoor gezorgd dat ik mijn schrijfstijl iedere week zag verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een heel fijn gevoel om met andere (aspirant-)schrijvers in 'hetzelfde schuitje' te zitten en elkaar te kunnen motiveren."
Jessica
Boekschrijfclubber

Er zijn twee mogelijkheden om dit traject van drie maanden aan te gaan, zo kun je ervoor zorgen dat aan al je wensen voldaan wordt:

De Boekschrijfclub Basis

 • Gezamenlijke Facebookgroep
 • Feedback op stukjes tekst
 • Antwoorden op je vragen
 • Gezamenlijke schrijfsessies
 • Online Leeromgeving
 • Maandelijkse masterclass
 • Accountabilitypartners

159,- incl. btw per maand

Voor auteurs

Als je al eerder een boek of verhaal hebt uitgebracht, heb je waarschijnlijk mijn online omgeving niet meer nodig en misschien iets minder aan de masterclasses. Je kunt er dan dus voor kiezen om dit pakket te nemen. Je krijgt alles uit De Boekschrijfclub Basis behalve toegang tot mijn online leeromgeving.

99,- incl. btw per maand

Via deze knop meld je je aan door je gegevens en je voorkeur voor een pakket achter te laten. Ik neem gauw contact met je op!