fbpx

Motivatie

Een helemaal lege werkplek werkt voor sommigen heel goed, maar voor anderen wat minder dus het is tijd om te kijken wat er bij jou past (als je dat op dit moment nog niet helemaal weet). Weet je het al wel? Dan kun je je natuurlijk aan jouw eigen voorkeuren houden.

Als jij nu al weet dat je wat extra motivatie nodig gaat hebben tijdens dit traject, dan zou ik daar zeker al op inspelen. Ik heb zelf een tijd terug een aantal motiverende quotes laten ontwerpen. Voel je vrij om die hier gratis te downloaden en bij je werkplek op te hangen. Vind je andere toffe op Pinterest? Ook helemaal goed! Whatever works for you. Hang je muren ook weer niet te vol, want dan loop je het risico juist weer focus te verliezen.

Tijdens ons eerste gesprek hebben we het gehad over je ideale lezer, neem die ook zeker mee in je motiverende omgeving, misschien geef je hem/haar wel een gezicht zodat je weet voor wie je schrijft als je even de motivatie kwijt bent. Hij of zij heeft jouw verhaal nodig!

Ook je verhaallijn en planning kun je straks perfect aan de muur hangen. Dat werkt goed als stok achter de deur. Mits het dan allemaal niet te druk wordt natuurlijk

Opdracht

Probeer een aantal dingen uit en kijk in hoeverre bijvoorbeeld quotes aan de muur jou motivatie geven of juist afleiden van daar waar je eigenlijk op wil focussen: je boek. Kleed je werkplek dan ook naar jouw smaak aan. Afleidende voorwerpen skippen we, maar een beetje gezelligheid kan geen kwaad.