fbpx

Feedback is een cadeautje

Leer omgaan met negatieve feedback

Wil jij:

  • Leren wat er met je gebeurt tijdens het krijgen van feedback,
  • ontdekken hoe je dit zelf in de hand hebt
  • en zo beter met feedback om kunnen gaan?

Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Tijdens het schrijven van je boek is feedback iets waar je niet zonder kan. Je hebt andere meningen over jouw verhaal nodig om het nog net even wat beter te maken. Als jij tijdens het schrijven zo in je verhaal zit, kun je namelijk maar zo belangrijke dingen over het hoofd zien of juist veel te uitgebreid vertellen terwijl dat niet per se nodig is.
Toch is het vragen van feedback soms heel moeilijk. Jij hebt je ziel en zaligheid, bloed, zweet en tranen in je boek gestopt. Je gooit toch ook je pasgeboren baby niet zomaar voor de leeuwen?!

Bang voor alle negativiteit die je misschien over je heen gaat krijgen, besluit je om geen feedback te vragen of maar heel minimaal. Dat is zonde, want meerdere mensen kunnen veel meer zien dan jij alleen. Negatieve feedback hoeft niet leuk te zijn, het is wel altijd bruikbaar en jouw verhaal wordt er altijd beter van. Dus: tijd dat we er beter mee om kunnen gaan!

Ik vond zelf feedback krijgen ook heel lastig, maar ik ben dit proces al doorgegaan zodat ik nu elke feedback als een cadeautje zie en dat gun ik jou ook! Omdat ik er geen cursus over kon vinden, heb ik er zelf maar één gemaakt.
Het brengt ons namelijk dichterbij ons doel: dat boek in de schappen.

In dit e-book vind je veel theorie maar ook praktische opdrachten om de opgedane kennis direct in praktijk te kunnen brengen. Door veel te oefenen zul jij straks zelfs van negatieve feedback kunnen houden!

Helaas is deze cursus op dit moment nog niet verkrijgbaar.
Wil je een mailtje zodra die uit is? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan ook direct gratis en voor niets mijn e-book ‘een boek schrijven van A-Z’!