Coaching

Van droom naar werkelijkheid

8 weken vol passie werken aan jouw droomboek!

Het volgende traject start 20 juli.

 • Droom jij al jaren van je eigen boek, maar komt het er maar steeds niet van?
 • Struin je internet af maar zie je door het informatiebos, de bomen niet meer?
 • Ben jij gefrustreerd omdat het schrijven maar niet zo gaat als je eigenlijk zou willen?
 • Heb jij geen focus en zijn de dagen voorbij voor jij een letter op papier hebt kunnen zetten?Dan heb ik de oplossing voor jou!

Want ik snap je zooo goed!
Twee jaar geleden had ik hetzelfde. Ik droomde al van een eigen boek sinds mijn tiende, maar het was er nog nooit écht van gekomen. Daarom besloot ik er concreet tijd voor te maken en begon ik met schrijven. Dat was alleen niet zo simpel als ik dacht en ik had graag wat handvatten gehad toentertijd. Het boek was dus niet zomaar geboren en die handvatten die ik toen heb gemist, wil ik jou graag aanbieden.

In acht weken help ik jou met veel plezier op weg. We zetten samen enorme stappen in jouw schrijfproces en zorgen ervoor dat de basis staat als een huis. Writer’s blocks zijn voor altijd verleden tijd!

In deze 8 weken

 • Zorg jij voor een duidelijke opbouw voor jouw boek;
 • Zit er voldoende spanning in én heb jij een mooie verhaallijn ontwikkeld;
 • Leer jij je te wapenen tegen writer’s blocks;
 • Verlies jij de schrijfmotivatie niet meer;
 • Krijg jij tijdens het schrijven feedback waar jij voor de rest van je boek (en alle volgende boeken) iets mee kunt;
 • Help ik je waar jij vastloopt. Je hoeft het niet alleen te doen!

Ervaringen van anderen:

"Annemieke is jouw toegewijde, positieve en mega-enthousiaste coach die je steeds een stapje verder brengt met het schrijven van jouw verhaal. De leeromgeving is duidelijk en de modules zijn goed opgebouwd, waardoor je precies weet waar je op moet letten. De wekelijkse live-sessie is heel waardevol net als de geschreven feedback op aangeleverde teksten. Als ik deze cursus niet had gevolgd, zou mijn boek nog steeds alleen maar in mijn hoofd zitten, nu staat er eindelijk iets op papier. Volgend jaar ligt mijn werk bij een uitgeverij, daar ben ik zeker van: bedankt Annemieke!"

Hoe ziet het traject eruit?

 • elke week 1-op-1 online coaching
 • online leeromgeving met 10 modules
 • groepscoaching in een facebookgroep
 • onbeperkt vragen stellen via de mail

1-op-1 coaching
Dit is een intensieve 1-op-1 coaching, waarbij we in de eerste week aftrappen met een kick-off. Hier zorgen we ervoor dat jij voor ogen hebt waar je het allemaal voor doet. De motivatie om dit boek te schrijven ga jij vanaf nu niet meer verliezen!

Jij bepaalt de onderwerpen van de 7 overige coachingcalls. Zo kunnen we precies meenemen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Het traject is dus helemaal afgestemd op jou.
Natuurlijk kunnen we per videocall ook een opdracht plus deadline bespreken zodat ik dien als jouw stok achter de deur en je écht stappen kunt zetten.

Online leeromgeving
In de modules leer ik je aan de hand van tekst, video’s en opdrachten hoe je een goed boek schrijft. Je leert niet alleen over een goede opbouw, je krijgt ook schrijfoefeningen waardoor je nog beter leert schrijven. Ook bij het ontdekken van jouw persoonlijke schrijfstijl staan we uitgebreid stil. We besteden daarnaast aandacht aan onzekerheid binnen het schrijven en je leert hoe je beter met (negatieve) feedback om kunt gaan. Over de stap na het schrijven, het uitgeefproces, ga je ook alles leren.

Groepscoaching
Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met de andere deelnemers. In de Facebookgroep kan je terecht met al jouw vragen, waar niet alleen ik, maar ook de deelnemers op reageren. Natuurlijk mag je er ook teksten op plaatsen zodat je van meerdere schrijvers feedback kunt ontvangen en zo ontzettend veel kunt leren!

Onbeperkt mailen
Je kunt natuurlijk met al je vragen terecht in de Facebookgroep, maar je mag ook mij onbeperkt mailen. Ik reageer op werkdagen sowieso binnen 24 uur zodat jij direct door kunt als je ergens mee vastloopt. Ook mag je me geschreven teksten sturen voor feedback als je dat liever niet in de groep doet.

Tijdelijk extra:

Marketinghandleiding
In deze handleiding leer ik je hoe je je boek tijdens het schrijven al aan mensen kunt verkopen. Daarnaast kan ik je door mijn journalistieke achtergrond precies vertellen hoe je straks in de media komt met jouw verhaal.

8 weken intensief aan de slag van 20 juli tot 12 september voor 699,-