fbpx

Coachingstraject

Van droom naar boek

Mijn bestaande coachingstraject is vol, maar er wordt hard gewerkt aan een nieuwe!
Wil jij vanaf juli 2021 een half jaar lang aan je boek werken? Laat dan je e-mailadres achter in de box hieronder. Ik hou je dan op de hoogte.
Als wij er samen voor gaan, is de kans groot dat dat boek waar je nu al jaren van droomt  gewoon dit jaar nog af is!
Dat wil ik!

Laat hier je e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Ervaringen van anderen:

"Annemieke is jouw toegewijde, positieve en mega-enthousiaste coach die je steeds een stapje verder brengt met het schrijven van jouw verhaal. De leeromgeving is duidelijk en de modules zijn goed opgebouwd, waardoor je precies weet waar je op moet letten. De wekelijkse live-sessie is heel waardevol net als de geschreven feedback op aangeleverde teksten. Als ik deze cursus niet had gevolgd, zou mijn boek nog steeds alleen maar in mijn hoofd zitten, nu staat er eindelijk iets op papier. Volgend jaar ligt mijn werk bij een uitgeverij, daar ben ik zeker van: bedankt Annemieke!"
"Kies Annemieke! Van droom naar boek! Nou ja, naar boeken in mijn geval. Ik heb nu twee prentenboeken geschreven en ik ben een heel eind met mijn kinderboek. Allemaal dankzij de coaching. Vroeger durfde ik mijn teksten niet aan anderen te laten lezen of gooide ik alles bij voorbaat al weg, omdat ik het zelf niet goed genoeg vond. Ze heeft me veel vertrouwen gegeven door hele eerlijke feedback te geven op mijn schrijven, waardoor ik kon groeien. Ik ga binnenkort mijn eerste tekst naar een grote uitgever sturen, spannend!"
Sarah Brusell
Projectleider
"Ik vind het heel fijn om mijn schrijfproces te delen met Annemieke. Ze leeft mee en zorgt voor structuur. Haar frisse blik geeft creatieve ideeën die mij weer motiveren om aan de slag te gaan wanneer ik vast ben gelopen. Ze reageert snel en is enorm betrokken! Vertrouwen is voor mij erg belangrijk, vooral wanneer je bezig bent met zoiets kwetsbaars als het schrijven van een boek en dat vertrouwen voel ik bij haar. Ik ben hartstikke blij met je hulp, dankjewel!"
"Annemieke helpt mij in het proces van het schrijven van mijn boek vanuit haar kennis en ervaring. Ik kreeg toffe, bruikbare opdrachten en tips waardoor ik weer verder kon als ik het even niet meer wist."
"Annemieke haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze geeft je 't zelfvertrouwen om de droom van je boek werkelijkheid te maken. Tevens kijkt ze met een kritisch oog, geeft goede tips, ideeën en nieuwe perspectieven. Heel fijn! Dankjewel Annemieke!"

Nog meer blije mensen:

WhatsApp Image 2020-07-07 at 11.13.36
Dat wil ik!

Laat hier je e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.